Agenda

Er staan twee events voor vrouwelijke ondernemers gepland:

1. Instagramtraining 22 september Amersfoort

Wat leer je tijdens deze training?

Mijn toptien tips om meer volgers en interactie te krijgen, die gaan onder andere over:
– Algoritme
– Wat kun je posten – jouw contentstrategie
– Wat werkt wel en niet
– Opvallen
– Meer klanten krijgen via instagram

Informatie

De training vindt plaats op dinsdag 22 september 2020 van 10.00 – 14.00 op een mooie locatie in Amersfoort. De kosten voor de training zijn €249 exclusief BTW, inclusief lekkere hapjes, drankjes en lunch en het Instagramwerkboek (vroegboekkorting! Als je voor 1 september 2020 aanmeldt, betaal je €195 ex. BTW).

Meer informatie en aanmelden: klik hier

 

2. Business Boost 1 oktober Voorthuizen

Heb jij zin om na de zomer meer werk te maken van je bedrijf? Wil je weten hoe jij nu echt bereikt wat je wilt en daaraan werken? Wil je Instagram actiever gaan gebruiken en weten hoe je goede content maakt? Dan is deze dag iets voor jou!

Een dag met drie andere vrouwelijke ondernemers (in totaal 4, ik wil het graag klein houden om iedereen echt te kunnen helpen) om aan je bedrijf te werken. Ik coach en inspireer, geef advies, richting en gebruik mijn netwerk om je misschien wel verder te helpen!

Wat we gaan doen

  • Dromen omzetten in doelen: waar droom je van en denk je dat misschien te groot is? We gaan het concreet maken! Bijvoorbeeld ook naar je tarieven kijken.
  • Creatieve ideeën bedenken hoe jij je bedrijf kunt uitbouwen, samenwerken, groot denken!
  • Obstakels bespreken: waar loop jij nu tegenaan en hoe ruimen we dat uit de weg? (Denk aan: productiever werken, je eigen gedachten, niet de juiste connecties…)
  • Een contentplanning maken voor Instagram: Hoe bereik je mensen en wordt je groter op Instagram.

Informatie

Deze dag vindt plaats op donderdag 1 oktober 2020 van 10.00- 15.00 bij mij thuis in Voorthuizen. Jouw investering voor deze dag is €275 exclusief BTW. Inclusief een lekkere lunch en hapjes en drankjes plus een Instagramwerkboek inclusief contentsjabloon om thuis verder aan de slag te gaan.

Deze training is geschikt voor jou als je een vrouwelijke zelfstandig ondernemer bent, wilt groeien met je bedrijf of (online) concept.

Meer informatie en aanmelden? Klik hier