Advies voor ondernemers

Wil je meer focus, meer klanten en meer plezier in wat je doet? Wil je een nieuw concept starten? Een boek schrijven? Twijfel je welke richting je op moet met je onderneming? Wil je weten hoe je online meer bereik krijgt? Ik help je graag! In een strategiesessie of meerdere online coachingsessies denk ik creatief mee en ga je naar huis met een focus, veel energie en concrete doelen en acties om aan te werken. Ik heb veel ervaring met het opzetten van succesvolle concepten en weet veel van communitybuilding, online groeien, doelgroepen bereiken, events organiseren en klanten werven. Die kennis zet ik graag voor jouw onderneming in.

Wil jij gecoacht worden bij je bedrijf? Dat kan! Ik bied verschillende vormen aan:

 

1. Strategiesessie

In een sessie van 3 uur kijk ik met je mee naar je vraag en help ik je strategische keuzes maken die je helpen groeien in je bedrijf. We bespreken jouw specifieke vragen en ik geef je tips en tricks! Dit doen we bij mij op kantoor (Amersfoort) of ergens op een centrale plek. Deze sessie kost € 595 ex BTW. Deze sessie is bijvoorbeeld voor jou als je: Een idee hebt voor een concept maar niet weet waar te beginnen, een onderneming hebt maar de verkoop van je diensten of producten achterblijft, je advies wilt over een bepaald vraagstuk, je online presence wilt verbeteren, zichtbaarder wilt zijn etc.

Wil je hier gebruik van maken? Mail me dan: eline@eline-hoogenboom.nl voor de prijs en een afspraak

2. Online coaching 

De afgelopen tijd heb ik meerdere ondernemers in verschillende online sessies gecoacht en dat beviel erg goed! Dit omdat er in de tussentijd stappen worden gezet en ik mee kan kijken. Dus wil je graag werken aan meer zichtbaarheid, vraag je je af welke richting je op moet met je bedrijf, wil je een concreet plan of betere omzet? Dan kun je kiezen voor online coaching. We gaan in 5 online sessies van een uur aan de slag met jouw doelen, en verspreiden dit over een halfjaar. In de tussentijd kun je mij appen en mailen om met je mee te denken of om vragen te stellen. Vanaf januari 2024 heb ik ruimte voor twee ondernemers om dit mee aan te gaan. Dit traject kost € 895 ex BTW (in twee of drie termijnen betalen is mogelijk).

Wil je hier gebruik van maken? Mail me dan: eline@eline-hoogenboom.nl voor meer informatie en of we een match zijn!

Eens in de zoveel tijd organiseer ik een Business Boost voor vier vrouwelijke ondernemers of een Instagramcursus. Houd mijn social mediakanalen in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ervaringen van ondernemers

Tabitha van Krimpen (ex- jonge theoloog des Vaderlands schreef een boek en wilde dat goed in de markt zetten): “Eline heeft me op een goede manier geholpen bij het uitdenken van mijn boeklancering. Door het delen van haar vele ervaring en praktische tips ging ik na onze sessie geïnspireerd en met duizend ideeën naar huis. Mede dankzij haar adviezen kijk ik terug op een succesvolle boeklancering en grijp ik ook daarna nog regelmatig terug op haar tips. Een strategiesessie met Eline kan ik dan ook van harte aanbevelen!”

Herbert en Evelien Westerink (starten op een boerderij een plek om op adem te komen): “Fijn om iemand van ‘buiten’ met ons mee te laten kijken. We zochten iemand met ervaring op het gebied van marketing, en in staat met een frisse blik mee te denken. In Eline vonden we de goede match!

Met een concreet strategieplan gingen we de deur uit. Scherpe vragen in combinatie met aanstekelijk enthousiasme maakten dat we met ideeën en nieuwe energie de deur uit gingen. We weten wat we kunnen én willen rondom het lanceren van Tuur. Behalve goede vragen gaf Eline ook concrete ideeën, handige tips en zelfs een uitgeschreven brand copy. Aanrader!”

Sifra Bekx (eigenaar muziekplatform): ‘Creatief, praktisch, doelgericht en heel gezellig. Zo was mijn adviestraject bij Eline. Eline heeft mij geholpen om concrete doelen te stellen voor de toekomst van mijn onderneming JES music. Ik kwam met wat ideeën binnen en ging aan het einde van de dag naar huis met een jaarplan en een complete contentplanning. Eline heeft zich helemaal ingeleefd in mijn business en ze weet met haar ideeën aan te sluiten bij de gewenste groei die ik met JES music wil gaan maken. Ze is daarnaast een echte bemoediger die je helpt om met trots te kijken naar wat je al bereikt hebt en waar je naartoe wilt gaat. Echt een aanrader!’

 

Maaike Bikker (adviseur): ‘Vol enthousiasme gaat Eline met je zitten om het maximale uit jou te halen. Wie ben jij, waar sta jij voor, wat heb je voor ogen en waar sta jij als ondernemer voor. Ze helpt je om out of the box te denken. Eline heeft mij geholpen om mijn plannen concreet te maken, te trechteren en dat doet ze met een creatieve flair en in een ontspannen sfeer. Mede door haar hulp ligt er een duidelijke planning en een goed fundament. Eline is een aanrader voor elke ondernemer die vanuit de creatieve blik naar haar (toekomstige) onderneming wilt kijken!’

 

Nikki de Lang (weddingplanner): ‘Een aanrader voor elke ondernemer! Door focus te leggen, creatief te denken en een hoop handige tips kun je gelijk weer aan de slag en ga je naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën! Dankjewel Eline!’

Geïnteresseerd in een adviestraject? Mail naar eline@eline-hoogenboom.nl voor meer informatie!

 

 

Over Eline

Al meer dan tien jaar zet ik creatieve en succesvolle concepten op, in opdracht van organisaties (Lume, PuurVandaag, Sestra mama, Meet you in the Field) of voor mezelf (Huis van Belle, Villavie). Het is mijn kracht om ondernemend en out of the box te denken en krachtig en strategisch advies te geven. Ik motiveer en inspireer maar zorg ook dat het concreet wordt en praktisch uitgevoerd kan worden.