Advies voor ondernemers

Wil je meer focus, meer klanten en meer plezier in wat je doet? Twijfel je welke richting je op moet met je onderneming of welke tarieven goed zijn? Ik help je graag! In een strategiesessie of meerdere online coachingsessies lopen we je hele onderneming door, denk ik creatief mee en ga je naar huis met een focus, veel energie en concrete doelen en acties om aan te werken.

Wat we allemaal doen tijdens een strategiesessie of de online coachingsessies

  • Wat is jouw missie en wat vind je echt belangrijk?
  • Wat moet je focus worden?
  • Waarin wil je groeien? Bijvoorbeeld: in omzet, een merk worden, een collectie uitbrengen, je bedrijf/jezelf anders positioneren…
  • Wie/waar is je doelgroep en hoe bereik je die?
  • Hoe kun je meer bekendheid genereren voor wat je doet?
  • Wat is je social mediastrategie en hoe maken we die beter?
  • Waar word je het meest enthousiast van en hoe zetten we dat meer in?
  • Hoe genereer je meer omzet?

We stellen doelen en bedenken er creatieve en zakelijke ideeën bij hoe je die doelen kunt halen. We maken gebruik van tools en kennis van (online) marketing, communitybuilding, content en efficiënt werken.

 

Wil jij gecoacht worden bij je bedrijf? Dat kan! Ik bied verschillende vormen aan:

1. Meedenkgesprek

Heb je een (persoonlijke of zakelijke) vraag waar je mee loopt en zou je graag eens met mij sparren? Boek dan een meedenkgesprek van een uur. Ik doe vooraf een korte analyse, geef mijn advies in het gesprek en na afloop mag je me twee keer mailen. Mail naar eline@eline-hoogenboom.nl voor de prijs.

2. Strategiesessie

In een sessie van 2,5 uur kijk ik met je mee (vooraf krijg je een vragenlijst zodat jij en ik ons kunnen voorbereiden en je hier zoveel mogelijk uithaalt) en help ik je strategische keuzes maken die je helpen groeien in je bedrijf. We bespreken jouw specifieke vragen en ik geef je tips en tricks!

Je komt bij mij thuis of we spreken af in een gezellig koffietentje!

Wil je hier gebruik van maken? Mail me dan: eline@eline-hoogenboom.nl voor de prijs en een afspraak

2. Online coaching 

De afgelopen tijd heb ik meerdere ondernemers in verschillende online sessies gecoacht en dat beviel erg goed! Dit omdat er in de tussentijd stappen worden gezet en ik mee kan kijken. Dus wil je graag werken aan meer zichtbaarheid, vraag je je af welke richting je op moet met je bedrijf of hoe je meer klanten bereikt? Dan kun je kiezen voor online coaching. We gaan in vier online sessies van een uur aan de slag met jouw doelen.

Wil je hier gebruik van maken? Mail me dan: eline@eline-hoogenboom.nl voor de prijs en meer informatie.

 

 

3. Instagramscan

Ben je benieuwd of je goed bezig bent met je Instagram en wil je mijn deskundig advies? Laat mij dan een scan van je insta maken! Ik analyseer je instagram en in een Zoomsessie van een halfuur geef ik je tips en tricks, laat je zien wat je goed doet en wat beter kan en hoe jij meer uit je Instagram kunt halen.

Wil je hier gebruik van maken? Mail me dan: eline@eline-hoogenboom.nl voor de prijs en een afspraak

Eens in de zoveel tijd organiseer ik een Business Boost voor vier vrouwelijke ondernemers of een Instagramcursus. Houd mijn social mediakanalen in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ervaringen van ondernemers

Sifra Bekx (eigenaar muziekplatform): ‘Creatief, praktisch, doelgericht en heel gezellig. Zo was mijn adviestraject bij Eline. Eline heeft mij geholpen om concrete doelen te stellen voor de toekomst van mijn onderneming JES music. Ik kwam met wat ideeën binnen en ging aan het einde van de dag naar huis met een jaarplan en een complete contentplanning. Eline heeft zich helemaal ingeleefd in mijn business en ze weet met haar ideeën aan te sluiten bij de gewenste groei die ik met JES music wil gaan maken. Ze is daarnaast een echte bemoediger die je helpt om met trots te kijken naar wat je al bereikt hebt en waar je naartoe wilt gaat. Echt een aanrader!’

 

Maaike Bikker (adviseur): ‘Vol enthousiasme gaat Eline met je zitten om het maximale uit jou te halen. Wie ben jij, waar sta jij voor, wat heb je voor ogen en waar sta jij als ondernemer voor. Ze helpt je om out of the box te denken. Eline heeft mij geholpen om mijn plannen concreet te maken, te trechteren en dat doet ze met een creatieve flair en in een ontspannen sfeer. Mede door haar hulp ligt er een duidelijke planning en een goed fundament. Eline is een aanrader voor elke ondernemer die vanuit de creatieve blik naar haar (toekomstige) onderneming wilt kijken!’

 

Nikki de Lang (weddingplanner): ‘Een aanrader voor elke ondernemer! Door focus te leggen, creatief te denken en een hoop handige tips kun je gelijk weer aan de slag en ga je naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën! Dankjewel Eline!’

Geïnteresseerd in een adviestraject? Mail naar eline@eline-hoogenboom.nl voor meer informatie!

 

 

Over Eline

Al meer dan tien jaar zet ik creatieve en succesvolle concepten op, in opdracht van organisaties (Lume, PuurVandaag, Sestra mama) of voor mezelf (Huis van Belle, Villavie). Het is mijn kracht om ondernemend en out of the box te denken en krachtig en strategisch advies te geven. Ik motiveer en inspireer maar zorg ook dat het concreet wordt en praktisch uitgevoerd kan worden.