Organisaties

Wil jouw organisatie graag een nieuwe doelgroep bereiken en wil je daarvoor een nieuw concept bedenken? Of wil je nu eindelijk alle content (offline en online stroomlijnen en strategisch inzetten? Of wil je je marketingafdeling optimaliseren? Of een frisse, creatieve en strategische blik op je jaarplan(nen)? Met al mijn kennis op het gebied van (online) concepten, bladenmaken en contentstrategie help ik organisaties bij het vertellen van hun boodschap. Ik ben een creatieve denker die snel verbanden legt en strategisch maar ook praktisch advies geeft en uitvoert. Mijn ervaringen met het opzetten van online community’s als Huis van Belle, Lume, Villavie en Meet you in the field zet ik daarbij in. Ik ben sterk in concepten bedenken en een (nieuwe) doelgroep aanspreken en weet veel van (online) marketing.

Bladen maken

Tien jaar geleden zette ik als eigenaar van Huis van Belle het eerste christelijke meidenmagazine in de markt. Inmiddels ben ik ex-hoofdredacteur van Sestra mama, christelijk magazine voor moeders. en maakte ik het sponsormagazine voor Compassion.. Ik verdiep me al ruim tien jaar in bladen maken omdat het echt mijn hart heeft en ik het als een enorm creatieve vorm van een boodschap vertellen zie. Ook maakte ik een aantal magazines vanuit organisaties, zoals voor Compassion, Lume en Youth for Christ.

Conceptontwikkeling

Een nieuwe doelgroep aanboren en daarbij behorend een concept ontwikkelen? Afgelopen jaren deed ik dat voor diverse organisaties zoals Verre Naasten en Tot Heil des Volks, vooral op het gebied van jongeren en vrouwen. Van het bedenken van het online concept, bijbehorende papieren en online uitingen en het in de markt zetten met een knallende lancering.

Marketingstrategie

Regelmatig kijk ik met organisaties mee naar hun (online) marketing. Welke acties gaan er plaatsvinden, hoe gaan we lanceren, hoe zorgen we voor meer klanten, donateurs en omzet? Wil je dat ik hierin meedenk? Dat kan!

Op mijn linkedinpagina vind je ervaringen en aanbevelingen van mensen met wie ik heb samengewerkt.

Mijn ervaring:

  • Online community Huis van Belle opgericht met op het hoogtepunt 50.000 unieke bezoekers per maand.
  • Het eerste christelijke tijdschrift opgericht en in de markt gezet. Belle bestaat inmiddels 10 jaar
  • De online community Puur Vandaag opgezet voor Uitgeverij Kok.
  • De community mijnkerk.nl van strategisch advies voorzien en meer bereik gegenereerd.
  • Een concept (boekje en online) voor jongeren ontwikkeld dat Stichting Tot Heil des Volks gebruikt tijdens rondwandelingen inclusief social media strategie.
  • Het opzetten van Lume, het nieuwe vrouwenlabel van Verre Naasten. Van concept tot ledenwerving tot magazine en online strategie.
  • Het sponsormagazine van Compassion met bijbehorend doe-boek voor Compassion.
  • De Villavie Academy: Een succesvolle online Academy voor christelijke vrouwen.
  • Het omturnen van Jente Magazine naar Sestra mama: rebranding en nieuwe doelgroep.
  • Concept en strategie bedenken voor Meet you in the field van Uitgeverij KokBoekencentrum

Interesse in samenwerken? Mail naar eline@eline-hoogenboom.nl