Vraag jij je al langere tijd af wat je meer met instagram kan? Ben je al een tijd actief maar vind je het lastig om regelmatig te posten? Kom dan naar mijn eendaagse instagramtraining! Ik deel mijn ervaringen met het opzetten van een contentstrategie, volgers krijgen en houden en goede en mooie content maken met je op deze dag.

Zijn dit jouw vragen over instagram?

 • Hoe zet ik instagram in voor mijn onderneming?
 • Waarom groeit mijn aantal volgers niet of neemt zelfs af?
 • Hoe en wanneer moet ik plaatsen om meer volgers en engagement te krijgen?
 • Wat kan ik met stories?
 • Wat moet ik posten? Hoe maak ik goede content die past bij wie ik ben of mijn bedrijf?
 • Hoe maak ik mijn merk/bedrijf groter op instagram?

Dan is deze instagramtraining zeker voor jou! Er zijn maar zes plekken omdat ik de groep graag klein hou om iedereen voldoende aandacht te geven. 

Wat je gaat leren tijdens de instagramtraining:

 • Hoe positioneer je jezelf, welke plek neem je in op instagram?
 • Wat ga je erop plaatsen (content) en hoe maak je een goede contentstrategie?
 • Hoe krijg je (meer) volgers?
 • Wat zijn (handige) inplantools en hoe gebruik je ze?
 • Hoe bouw je community?

Voor deze training is het belangrijk dat je de basics van instagram kent.

Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie, veel kennis maar vooral ook een concrete contentstrategie en veel enthousiasme om er werk van te maken!

Dit zegt een deelnemer over mijn vorige instagramtraining: Annelies: “Instagram was geen onbekend terrein voor mij, maar de training van Eline heeft me echt veel nieuwe inzichten gegeven. De tips en tools die ze aanreikte, gebruik ik veel. Ik leerde over strategie en het bedenken en maken van content. Het enthousiasme, de voorbeelden en praktische inslag maken de training niet alleen fijn, maar ook heel waardevol!”

Wie wat hoe waar wanneer?

De training vindt plaats op dinsdag 7 april in Amersfoort. Op een mooie locatie die zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar is. De kosten voor de training zijn €295 exclusief BTW. Inclusief een lekkere lunch en hapjes en drankjes plus een mini-werkboek inclusief contentsjabloon om thuis verder aan de slag te gaan.

Wie: Deze training is geschikt voor jou als je basiskennis hebt van instagram en vrouwelijke ondernemer bent.

Waar: Amersfoort

Wanneer: Dinsdag 7 april van 10.00- 14.30 uur (inloop vanaf 9 u 45)

Kosten: € 295 exclusief BTW, inclusief lekkere lunch & koffie en thee

EARLY BIRD KORTING: Als je je vóór 1 maart 2020 aanmeldt, betaal je maar €275 

Deze training wordt gegeven door mij, Eline Hoogenboom. Ik heb veel ervaring met online communitybuilding (Huis van Belle, Puurvandaag, Lume, Villavie) en adviseer ondernemers en organisaties (oa) over hun contentstrategie. Mijn adviezen en trainingen worden als volgt omschreven: Enthousiasmerend, creatief, doelgericht, veel informatie, nuttig en gezellig. Juist ook voor christelijke organisaties en ondernemers is deze training interessant omdat ik veel kennis heb van deze markt en doelgroep,

 

Disclaimer: Deze training gaat door bij minimaal vier deelnemers.