Vraag jij je al langere tijd af wat je meer met Istagram kan? Ben je al een tijd actief maar vind je het lastig om regelmatig te posten? Volg dan mijn online Instagramtraining! Ik heb een ingekorte versie gemaakt van mijn live Instagramtraining om ondernemers zo toch te kunnen blijven helpen. Het is in deze tijd juist slim om te investeren in je online presentatie! Ik heb veel ervaring met online community’s en instagramaccounts groot maken.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Mijn toptien tips om meer volgers en interactie te krijgen, die gaan onder andere over:
  • – Algoritme
  • – Wat kun je posten – jouw contentstrategie
  • – Wat werkt wel en niet
  • – Opvallen
  • – Meer klanten krijgen via Instagram

Spreekt dit je aan? Dan is deze instagramtraining zeker voor jou! Er zijn maar vier plekken omdat ik de groep graag klein hou om iedereen voldoende aandacht te geven. Voor deze training is het belangrijk dat je de basics van Instagram kent en er al gebruik van maakt. En dat je vrouwelijke ondernemer bent.

Dit zeggen deelnemers over mijn trainingen:

Annelies: “Instagram was geen onbekend terrein voor mij, maar de training van Eline heeft me echt veel nieuwe inzichten gegeven. De tips en tools die ze aanreikte, gebruik ik veel. Ik leerde over strategie en het bedenken en maken van content. Het enthousiasme, de voorbeelden en praktische inslag maken de training niet alleen fijn, maar ook heel waardevol!”

Susan: “Na de Business Boost heb ik o.a. besloten mezelf te pushen echt actiever te worden op Instagram, meer met m’n stories te doen en meer van mezelf er in te leggen. Dat is een stuk makkelijker met het contentschema wat ik gemaakt heb (waar ik me niet strak aan houd maar geeft wel houvast) en ik vind het ook veel leuker nu. Ik merk dat m’n volgers de laatste 2 weken ineens best wel toenemen (10%), ik meer reacties krijg op mijn posts en stories. En ik kreeg gister zowaar m’n eerste aanvraag voor een bruiloft via Instagram!”

Wie wat hoe waar wanneer?

De training vindt plaats op donderdagavond 23 april achter jouw eigen computer via het programma Zoom. Je krijgt daarvoor een uitnodiging via mij en het werkt eenvoudig. De kosten voor de training zijn €79 exclusief BTW. Na afloop krijg je mijn Instagramwerkboek inclusief contentsjabloon gemaild om thuis verder aan de slag te gaan.

Wie: Deze training is geschikt voor jou als je basiskennis hebt van Instagram en vrouwelijke ondernemer bent.

Waar: Thuis, achter je computer

Wanneer: Donderdagavond 23 april van 19.30-21.30 uur

Kosten: € 79 exclusief BTW, inclusief instagramwerkboek.

Bekijk ook mijn andere aanbod: instagramscan en privécoaching 

Deze training wordt gegeven door mij, Eline Hoogenboom. Ik heb veel ervaring met online communitybuilding (Huis van Belle, Puurvandaag, Lume, Villavie) en adviseer ondernemers en organisaties (oa) over hun contentstrategie. Mijn adviezen en trainingen worden als volgt omschreven: Enthousiasmerend, creatief, doelgericht, veel informatie, nuttig en gezellig. Juist ook voor christelijke organisaties en ondernemers is deze training interessant omdat ik veel kennis heb van deze markt en doelgroep,

 

Disclaimer: Deze training gaat door bij minimaal twee deelnemers