DEZE BUSINESSBOOST IS VOLGEBOEKT! WIL JE ADVIES BIJ JE ONDERNEMING? MELD JE DAN AAN VOOR EEN INDIVIDUEEL ADVIESTRAJECT OF KOM NAAR MIJN INSTAGRAMTRAINING

Heb jij zin om komend jaar meer werk te maken van je bedrijf? Wil je weten hoe jij nu echt bereikt wat je wilt en daaraan werken? Wil je instagram actiever gaan gebruiken en weten hoe je goede content maakt? Dan is deze dag iets voor jou!

Wat is het?

Een dag met drie andere ondernemers (in totaal 4, ik wil het graag klein houden om iedereen echt te kunnen helpen) om aan je bedrijf te werken. Ik coach en inspireer, geef advies, richting en gebruik mijn netwerk om je misschien wel verder te helpen!

Wat we gaan doen

  • Dromen omzetten in doelen: waar droom je van en denk je dat misschien te groot is? We gaan het concreet maken! Bijvoorbeeld ook naar je tarieven kijken.
  • Creatieve ideeën bedenken hoe jij je bedrijf kunt uitbouwen, samenwerken, groot denken!
  • Obstakels bespreken: waar loop jij nu tegenaan en hoe ruimen we dat uit de weg? (Denk aan: productiever werken, je eigen gedachten, niet de juiste connecties…)
  • Een contentplanning maken voor instagram: Hoe bereik je mensen en wordt je groter op instagram?

Lijkt dit je wat? Meld je hier vast aan! Of lees nog even verder als je wilt weten wat het kost 🙂 

Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie maar vooral ook een concrete jaarplanning en contentstrategie. En heel veel zin om echt werk te maken van je bedrijf! 

Wie wat hoe waar wanneer?

Deze dag vindt plaats op donderdag 5 maart 2020 van 10.00- 15.00 bij mij thuis in Voorthuizen. Jouw investering voor deze dag is €275 exclusief BTW. Inclusief een lekkere lunch en hapjes en drankjes plus een instagramwerkboek inclusief contentsjabloon om thuis verder aan de slag te gaan.

Wie: Deze training is geschikt voor jou als je een vrouwelijke zelfstandig ondernemer bent, wilt groeien met je bedrijf of (online) concept.

Waar: Voorthuizen

Wanneer: Donderdag 5 maart 2020 10.00-15.00

Kosten: € 275 exclusief BTW, inclusief lekkere lunch & koffie en thee en hapjes (je krijgt vooraf een factuur)

Deze training wordt gegeven door mij, Eline Hoogenboom. Ik heb veel ervaring met online communitybuilding (Huis van Belle, Puurvandaag, Lume) en adviseer ondernemers en organisaties (oa) over hun contentstrategie. Mijn adviezen en trainingen worden als volgt omschreven: Enthousiasmerend, creatief, doelgericht, veel informatie, nuttig en gezellig. Lees bijvoorbeeld wat Corinne zegt over het meedenkgesprek dat ik met haar had:

“Ik kwam bij Eline met de vraag wat de juiste timing was voor een boek schrijven. Omdat ik net start als ondernemer had ik mijn twijfels. Maar Eline nam al mijn twijfels. Het was zo bemoedigend! Een echte #realitycheck ook. Toen ik thuis kwam had ik er nog er 100 ideeën en een paar extra Insta volgers bij. Persoonlijk vond ik het fijn eens met een vrouwelijke ondernemer te praten. Want die heb ik niet in mijn vrienden- en familiekring. Naast die ondernemer skills en een creatief brein is kwetsbaarheid een kracht die Eline uit leeft. Ik vond dit meedenkgesprek een top investering!”

Disclaimer: Deze training gaat door bij minimaal drie deelnemers. 

Liever 1 op 1 advies en uitgebreider aan de slag? Meld je dan aan voor een adviesdag samen met mij! Klik hier voor alle info en aanmelden.

Foto’s: Merel Smit