Instagramscan

Ben je benieuwd of je goed bezig bent met je Instagram en wil je mijn deskundig advies? Laat mij dan een scan van je insta maken! Ik analyseer je instagram en in een Zoomsessie van een halfuur geef ik je tips en tricks, laat je zien wat je goed doet en wat beter kan en hoe jij meer uit je Instagram kunt halen.

Kosten: €49

Dit zeggen deelnemers over mijn trainingen:

Annelies: “Instagram was geen onbekend terrein voor mij, maar de training van Eline heeft me echt veel nieuwe inzichten gegeven. De tips en tools die ze aanreikte, gebruik ik veel. Ik leerde over strategie en het bedenken en maken van content. Het enthousiasme, de voorbeelden en praktische inslag maken de training niet alleen fijn, maar ook heel waardevol!”

Susan: “Na de Business Boost heb ik o.a. besloten mezelf te pushen echt actiever te worden op Instagram, meer met m’n stories te doen en meer van mezelf er in te leggen. Dat is een stuk makkelijker met het contentschema wat ik gemaakt heb (waar ik me niet strak aan houd maar geeft wel houvast) en ik vind het ook veel leuker nu. Ik merk dat m’n volgers de laatste 2 weken ineens best wel toenemen (10%), ik meer reacties krijg op mijn posts en stories. En ik kreeg gister zowaar m’n eerste aanvraag voor een bruiloft via Instagram!”

Of volg je liever de online Instagramtraining? Klik dan hier! 

Wil je hier gebruik van maken? Mail me dan: eline@eline-hoogenboom.nl

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW