We kunnen weer! Omdat ik de laatste tijd weer vaker de vraag kreeg of ik een Instagramtraining ging geven, heb ik besloten er weer voor te gaan. Deze Instagramtraining helpt je om meer bereik en volgers te krijgen en hoe je Stories en Reels zo inzet dat het je niet teveel werk kost maar wel wat oplevert. De training is zowel voor mensen die bij een organisatie werken als voor zelfstandig ondernemers. De basis van Insta moet je kennen om deel te nemen.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Je onderneming /organisatie goed neerzetten
  • Mijn toptien voor meer bereik en volgers
  • Tips om relaxter met Instagram om te gaan
  • Goede stories maken en inzetten
  • Extra les: Reels maken van mijn eigen content creator Anoes Melse

Na deze training:

  • Heb jij meer plezier in Instagram
  • Weet je hoe je meer volgers krijgt
  • Maak je goede en aansprekende stories
  • Ken je de basis van Reels.

Spreekt dit je aan? Dan is deze instagramtraining zeker voor jou! Er zijn maar tien plekken omdat ik de groep graag klein hou om iedereen voldoende aandacht te geven. Voor deze training is het belangrijk dat je de basics van Instagram kent en er al gebruik van maakt. 

 

Dit zegt een van de deelnemers van een vorige instagramtraining: 

Annelies: “Instagram was geen onbekend terrein voor mij, maar de training van Eline heeft me echt veel nieuwe inzichten gegeven. De tips en tools die ze aanreikte, gebruik ik veel. Ik leerde over strategie en het bedenken en maken van content. Het enthousiasme, de voorbeelden en praktische inslag maken de training niet alleen fijn, maar ook heel waardevol!”

Suzan: “Na deze training zijn mijn volgers flink in aantal toegenomen en heb ik veel meer plezier in het maken van stories!

Wie wat hoe waar wanneer?

De training vindt plaats op donderdag 17 maart op een mooie locatie in Amersfoort. De kosten voor de training zijn €279 exclusief BTW (nu als lastminutetarief: €249 ex BTW)

Wie: Deze training is geschikt voor jou als je basiskennis hebt van Instagram en meer wilt leren over hoe je Insta inzet voor je onderneming of organisatie

Waar: Amersfoort, Projecthuis Madiba (gratis parkeren en goed bereikbaar met OV)

Wanneer: Donderdag 17 maart van 09.00 – 15.00

Kosten: € 279 exclusief BTW, inclusief instagramwerkboek, magazine over Instagram en lunch. LET OP: Het lastminutetarief is betaal je €249. Je betaalt via een factuur die ik je voor de training toestuur.

 

Deze training wordt gegeven door mij, Eline Hoogenboom. Ik heb veel ervaring met online communitybuilding en doelgroepen bereiken (Huis van Belle, Puurvandaag, Lume, Sestra mama, Meet you in the field, Villavie) en adviseer ondernemers en organisaties (oa) over hun contentstrategie. Mijn adviezen en trainingen worden als volgt omschreven: Enthousiasmerend, creatief, doelgericht, veel informatie, nuttig en gezellig.

Disclaimer: Deze training gaat door bij minimaal vier deelnemers

 

Heb jij een bedrijf of werk je bij een organisatie en lijkt dit jou ook interessant? Ik geef ook 1 op 1 trainingen en incompany-trainingen. Dit deed ik al bij EO Metterdaad, Youth for Christ en Navigators. Stuur me daarvoor een mail: eline@eline-hoogenboom.nl