Ben jij vrouwelijke ondernemer en vraag jij je al langere tijd af wat je meer met Instagram kan? Ben je al een tijd actief maar vind je het lastig om regelmatig te posten? Of hoe je meer volgers krijgt en wat je dan moet posten? Kom dan naar deze Instagramtraining op dinsdag 22 september 2020 in Amersfoort!

Wat leer je tijdens deze training?

  • Mijn toptien tips om meer volgers en interactie te krijgen, die gaan onder andere over:
  • Het algoritme: hoe werkt het?
  • Wat kun je posten – jouw contentstrategie
  • Wat werkt wel en niet?
  • Communitybuilding
  • Opvallen met wat je doet
  • Ins & Outs van goede stories

Spreekt dit je aan? Dan is deze instagramtraining zeker voor jou! Er zijn maar zes plekken omdat ik de groep graag klein hou om iedereen voldoende aandacht te geven. Voor deze training is het belangrijk dat je de basics van Instagram kent en er al gebruik van maakt. En dat je vrouwelijke ondernemer bent.

 

Dit zegt een van de deelnemers van een vorige instagramtraining: 

Annelies: “Instagram was geen onbekend terrein voor mij, maar de training van Eline heeft me echt veel nieuwe inzichten gegeven. De tips en tools die ze aanreikte, gebruik ik veel. Ik leerde over strategie en het bedenken en maken van content. Het enthousiasme, de voorbeelden en praktische inslag maken de training niet alleen fijn, maar ook heel waardevol!”

Wie wat hoe waar wanneer?

De training vindt plaats op dinsdag 22 september 2020 op een mooie locatie in Amersfoort. De kosten voor de training zijn €249 exclusief BTW (vroegboekkorting! Als je voor 1 september 2020 aanmeldt, betaal je €195 ex. BTW).

Wie: Deze training is geschikt voor jou als je basiskennis hebt van Instagram en vrouwelijke ondernemer bent.

Waar: Amersfoort

Wanneer: Dinsdag 22 september van 10.00 – 14.00

Kosten: € 249 exclusief BTW, inclusief instagramwerkboek en lunch. LET OP: Als je je vóór 16 augustus 2020 aanmeldt, betaal je maar €195 ipv €249

Bekijk ook mijn andere aanbod voor ondernemers: instagramscan en privécoaching 

Deze training wordt gegeven door mij, Eline Hoogenboom. Ik heb veel ervaring met online communitybuilding (Huis van Belle, Puurvandaag, Lume, Villavie) en adviseer ondernemers en organisaties (oa) over hun contentstrategie. Mijn adviezen en trainingen worden als volgt omschreven: Enthousiasmerend, creatief, doelgericht, veel informatie, nuttig en gezellig.

Disclaimer: Deze training gaat door bij minimaal twee deelnemers

 

Heb jij een bedrijf of werk je bij een organisatie en lijkt dit jou ook interessant? Ik geef ook 1 op 1 trainingen en incompanytrainingen. Dit deed ik al bij EO Metterdaad, Youth for Christ en Navigators. Stuur me daarvoor een mail: eline@eline-hoogenboom.nl