Ben jij vrouwelijke ondernemer en vind je het moeilijk om (nieuwe) klanten te bereiken? Voel je schroom om jezelf te laten zien, op social media of tijdens netwerkevents? Ik help je! In deze training ga ik je laten zien hoe je meer zichtbaar kunt zijn door jouw verhaal te vertellen op een manier die bij je past. Er is plek voor 12 vrouwelijke ondernemers.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Jouw persoonlijke en ondernemersverhaal op een aansprekende manier pitchen en vertellen
  • Welke manier van zichtbaarheid past bij jouw onderneming
  • Hoe je zichtbaar bent in de Instagram Stories en van volgers klanten maakt
  • Hoe jij je aanbod zo maakt dat het klanten aantrekt
  • Over je belemmeringen heen stappen, je wordt bemoedigd!

Spreekt dit je aan? Dan is de training zichtbaarheid iets voor jou! Er zijn maar twaalf plekken omdat ik de groep graag klein hou om iedereen voldoende aandacht te geven. Voor deze training is het belangrijk dat je de basics van Instagram kent en er al gebruik van maakt. En dat je vrouwelijke ondernemer bent.

EXTRA: op de foto

Op deze dag komt Laura de Borst mooie en professionele foto’s maken. Je ontvangt na afloop drie foto’s van jezelf die je kunt inzetten voor jouw zichtbaarheid.

Dit zegt een van de deelnemers van de Instagramtraining:

Annelies: “Instagram was geen onbekend terrein voor mij, maar de training van Eline heeft me echt veel nieuwe inzichten gegeven. De tips en tools die ze aanreikte, gebruik ik veel. Ik leerde over strategie en het bedenken en maken van content. Het enthousiasme, de voorbeelden en praktische inslag maken de training niet alleen fijn, maar ook heel waardevol!”

Dit zegt een van de deelnemers over de levenshuisdag voor ondernemers:

Tabitha: “Inspirerend, verhelderend en energiegevend was voor mij deze levenshuisdag voor ondernemers van Villavie. Wilmie en Eline delen samen met liefde, humor en bezieling vanuit hun jarenlange ervaring en exceptie als ondernemers. Ook het uitwisselen van kennis en ervaring met andere vrouwelijke ondernemers vond ik van toegevoegde waarde. Ik ging naar huis met aangescherpte doelen voor dit jaar en concrete handvatten om deze ook echt te behalen. Wilmie en Eline, dank jullie wel voor jullie aanmoediging, inspiratie en concrete tips. Een aanrader voor iedere ondernemer die vanuit energie en met heldere doelen voor ogen het nieuwe jaar wil starten!”

Wie wat hoe waar wanneer?

De training vindt plaats op dinsdag 28 mei 2024 op een mooie locatie in Barneveld. De kosten voor de training zijn €325 exclusief BTW. Als je je aanmeldt voor 15 maart ontvang je vroegboekkorting en betaal je € 299.

Wie: Deze training is geschikt voor jou als je basiskennis hebt van Instagram en vrouwelijke ondernemer bent.

Waar: Barneveld

Wanneer: Dinsdag 28 mei van 9.00-16.00 met afsluitende borrel

Kosten: € 325 exclusief BTW, inclusief werkboek, lekkers, lunch en een minifotoshoot.. LET OP: Als je je vóór 15 maart 2024 aanmeldt, betaal je maar €299

Bekijk ook mijn andere aanbod voor ondernemers

Deze training wordt gegeven door mij, Eline Hoogenboom. Ik heb veel ervaring met online communitybuilding (Huis van Belle, Puurvandaag, Lume, Villavie) en adviseer ondernemers en organisaties (oa) over hun strategie. Mijn adviezen en trainingen worden als volgt omschreven: Enthousiasmerend, creatief, doelgericht, veel informatie, nuttig en gezellig.

Disclaimer: Deze training gaat door bij minimaal vijf deelnemers

 

Heb jij een bedrijf of werk je bij een organisatie en lijkt dit jou ook interessant? Ik geef ook 1 op 1 trainingen en incompanytrainingen. Dit deed ik al bij EO Metterdaad, Youth for Christ, Nederlands Bijbelgenootschap en Navigators. Stuur me daarvoor een mail: eline@eline-hoogenboom.nl