Not so perfect

We zijn in onze (maakbare) maatschappij de zoektocht naar geluk gaan verwarren met een zoektocht naar perfectie. Als we maar voldoen aan het plaatje, alles op orde hebben, succesvol zijn, dan…..

Deze maatschappij vertelt ons ook dat alles haalbaar is. Dat alles te fixen is. Je kunt fit en gezond worden als je maar op je eten let. Je kunt rotgevoelens wegmediteren en het is een kwestie van mindset of je geld verdient met je onderneming of niet.

Maar als het dan helemaal tegenloopt in ons leven en ons iets overkomt wat we niet kunnen fixen, weten we vaak niet meer hoe we daarmee om moeten gaan. Of als we zelf keihard falen.

Ik wil met Not so perfect een beweging zijn die vrouwen aanmoedigt het niet zo perfecte leven ten volle te leven. Het is namelijk een heel mooi leven: Een leven waarin je Gods genade over je imperfecties laat stromen en gaat zien dat je het niet allemaal zelf hoeft te doen. Hij heeft het al voor jou gedaan. Hij heeft jou perfect gemaakt en heeft een bedoeling met je leven.

Het hoeft niet perfect te zijn om mooi te zijn…

Koop hier mijn boek Notsoperfect!